Værelser med eget køkken

Ungbo Odense
Kontakt

Til Den Unge

Er du mellem 15 og 23:

Kan du af en eller anden grund ikke bo hos din eller dine forældre ?

Vil du gerne have din egen bolig og det ansvar der følger med det ?

Vil du arbejde positivt for at lære at klare dig selv ?

Vil du passe uddannelse og/eller arbejde ?

Er du (og dine venner der besøger dig) stoffri ?

Vil du samarbejde ?

Vi har et tilbud hvor du som ung, kan få dit eget, men hvor vi er der for dig

Vi har værelser i centrum af Odense i en hyggelig gade, hvor vi tilbyder botræning efter § 66 også til unge under 18. Derudover §107. Du skal dele køkken/bad med 1-2 andre unge. Der er altid voksne du kan kontakte og lederen bor selv i stuetagen i det ene hus, men vi overrender dig ikke. Målet med bo-selv ordningen er, at du skal lære at klare dig selv med mad, indkøb, tøjvask, møde stabilt til dine forpligtelser, gå til møder – ja det der hører med til at bo selv… men vi er her for dig, hvis det kniber. Og vi er altid til at få fat på indenfor kort tid… Om aftenen er vi på telefonen, hvis noget fylder så det ikke kan vente til dagen efter, og om natten kan vi kontaktes ved akut behov for hjælp.
Du kan bruge os til spørgsmål om dit og dat. Det kan være til løsning af evt. konflikter, du har rodet dig ud i. Det kan være en trøstende skulder. Det kan være at du ønsker vi går med til lægen, på sygehuset, på kommunen, til forældremøder osv. Det er dig der bestemmer omfanget af det. Det kan også være det at føle tryghed ved at have en voksen i nærheden af dig.

Selvfølgelig er der husregler som i enhver bolig, og dem støtter vi dig i at lære at kende og overholde. Det er f.eks. at være høflig overfor din sambo/nabo. Det er at respektere, ikke at larme sent. Det er at passe på huset og ikke rode, så det generer andre osv.

Kort sagt; det er at bo selv, men med støtte til at leve op til ansvaret og de opgaver der følger med det.

Ansvar

Frihed under ansvar – Selvstændighed og mod

Målet med bo-selv ordningen er, at du skal lære at klare dig selv med mad, indkøb, tøjvask, møde stabilt til dine forpligtelser, gå til møder – ja det der hører med til at bo selv… men vi er her for dig, hvis det kniber.

WordPress Lightbox