BRUG FOR ET GODT BO-STED TIL EN UNG?

Udgivet af Hanne Lynge

Den 14. oktober 2021

Særligt tilbud til jer: 

Hør, hvorfor det virker!
Lige nu har vi et særligt tilbud til dig og dine kollegaer: Et foredrag, hvor vi kommer ud til jer på arbejdspladsen og fortæller om filosofien og de tanker, vi arbejder ud fra. Gennemprøvede metodikker, som effektivt motiverer og styrker den unge til at lære at klare sig selv og komme videre. Varighed: ca. 1 time.

Normalpris 5.000 kr. Lige nu gratis for dig og dine kolleger!

Velkommen. Mit navn er Hanne Lynge, Jeg er leder af ungbo-odense og derudover er jeg uddannet socialrådgiver og psykoterapeut.
Lige nu åbner muligheden sig for at kommuner som jer, kan få et gratis foredrag omkring unge og deres udvikling. Foredraget omhandler bla. hvad er der sker i hjernen, og hvordan kan vi hjælpe de unge imod en voksen tilværelse, hvor de kommer til at klare sig og bliver selvforsørgende. Foredraget vil også give bud på hvordan får vi de unge til at ”ville selv” i stedet for at ”skulle” fordi andre siger de skal. Eller med andre ord – hvordan vækker vi drivkraften og troen på en god fremtid.
Jeg har arbejdet med unge siden jeg selv var ganske ung. Først med undervisning i ridning på højt niveau, så mange år med sangundervisning og de seneste 15 år har jeg haft et opholdssted for unge anbragte og jeg bor jeg selv i forbindelse med stedet, så jeg har været og er tæt på dagligdagen og virkeligheden. Jeg har en stor lyst til at udbrede den viden og erfaring mine mange år i fronten i teenangerlivet har med sig og den filosofi som det har afstedkommet.
Vi har gode resultater på Ungbo-odense .. hvorfor … det vil vi gerne ud at fortælle jer om.
Håber vi ses. Og husk det er gratis for kommunerne.

Læs også disse indlæg…

Oh Hvilken Ro

Oh Hvilken Ro

Han græd for døve øreHan stillede sig bag en dørOg ingen ville høreHan græd som børn nu gørSå blev han stilleJa han blev stilleOh hvilken ro Han elskede sin skoleHans flittighed var storMen det var altid OleDer fik det sidste ordSå blev han stilleJa han blev stilleOh...

læs mere
Corona

Corona

Jeg kan huske at vi kørte rundt på knallerter hver weekend for at komme til fest. Vi kørte nogen gange 15 km i snestorm for at komme til den fest med lige præcis de unge, som vi brændte for at være sammen med. Vi var drevet af det sociale, vi var drevet at den...

læs mere
Er det noget du tror du ved eller noget du ved?

Er det noget du tror du ved eller noget du ved?

Er det noget du tror du ved eller noget du ved du ved. Der er ligeså mange verdner, som der er væsner. En fisk har f.eks. en verden som kun består at vand. Hver en verden udspringer fra hver hjerne der kan opfatte, og er bygget op om det hjernen kender. Menneskers...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

WordPress Lightbox