Udgivet af Hanne Lynge

Den 22. februar 2021

Jeg kan huske at vi kørte rundt på knallerter hver weekend for at komme til fest. Vi kørte nogen gange 15 km i snestorm for at komme til den fest med lige præcis de unge, som vi brændte for at være sammen med. Vi var drevet af det sociale, vi var drevet at den spejling unge søger for at finde deres egen vej og identitet. Vi var drevet af at føle os valgt til, og være en der var værd at være sammen med. Vi var drevet af at mærke livet – nogen gange på kanten. Vi var drevet af spænding, kærlighed og lyst. Skulle jeg blive hjemme blot en eneste weekend var jeg ved at gå op i limningen.

Jeg synes, det er så synd for de unge mennesker i denne Coronatid. De må pakke sig selv sammen. De må begrænse sig. De forhindres i den sociale udvikling og jeg synes faktisk, at de klarer det langt over det man kan forvente. De fleste respekter restriktionerne og det er prisværdigt.

Jeg håber snart det er overstået, med de mange begrænsninger. Modløshed og depression ligger på lur.

Kære unge mennesker – husk at snakke med nogen om det svære ved at skulle begrænse sig – hold ud lidt endnu – og tak fordi også I passer på os alle sammen.

Hanne Lynge

Ungbo-odense

Læs også disse indlæg…

BRUG FOR ET GODT BO-STED TIL EN UNG?

BRUG FOR ET GODT BO-STED TIL EN UNG?

Særligt tilbud til jer:  Hør, hvorfor det virker!Lige nu har vi et særligt tilbud til dig og dine kollegaer: Et foredrag, hvor vi kommer ud til jer på arbejdspladsen og fortæller om filosofien og de tanker, vi arbejder ud fra. Gennemprøvede metodikker, som...

læs mere
Oh Hvilken Ro

Oh Hvilken Ro

Han græd for døve øreHan stillede sig bag en dørOg ingen ville høreHan græd som børn nu gørSå blev han stilleJa han blev stilleOh hvilken ro Han elskede sin skoleHans flittighed var storMen det var altid OleDer fik det sidste ordSå blev han stilleJa han blev stilleOh...

læs mere
Er det noget du tror du ved eller noget du ved?

Er det noget du tror du ved eller noget du ved?

Er det noget du tror du ved eller noget du ved du ved. Der er ligeså mange verdner, som der er væsner. En fisk har f.eks. en verden som kun består at vand. Hver en verden udspringer fra hver hjerne der kan opfatte, og er bygget op om det hjernen kender. Menneskers...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

WordPress Lightbox